Luchtfoto-julianadorp-3

over ons

ontspanning – natuur – sport

Een plek voor ONS
(Ontspanning, Natuur en Sport)

Het vertrekpunt voor dit initiatief is de zorg over de toekomstige huisvesting van Julianapop en het Julianadorp Power Festival (JPF). Met de huidige ontwikkelingen op Willem Alexanderhof wordt er rekening mee gehouden dat beide evenementen in 2020 hun heil elders moeten zoeken. De Springfair verhuist in 2019 al naar het terrein van ‘s Heerensloo. Naast deze behoefte bestond er al een initiatief voor een park in Julianadorp.

Samenwerken aan een plek voor ONS
Julianadorp kenmerkt zich door de samenwerking binnen de gemeenschap en diverse evenementen. “Breng alle partijen eens samen en ga met elkaar het gesprek aan waar de behoeftes liggen”. Daarom is er contact gezocht met de plaatselijke verenigingen en instanties voor een bredere samenwerking. Met succes, want zoals hierna in dit document blijkt, zien de inmiddels aangesloten partijen de meerwaarde van samenwerken op een multifunctioneel terrein. Andere partijen of verenigingen waar deze behoeftes ook aanwezig zijn, zijn van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten.

Op deze website wordt door de deelnemende partijen en verenigingen de motivatie aangedragen voor beslissers/bestuurders om achter het idee te gaan staan voor een bundeling van evenementen en clubs in het dorp. Een multifunctioneel terrein in Julianadorp kan dan van droom een werkelijkheid worden.